Fotografie Santiago De Flô

Studio Updates —

Studio updates.

I'm in a New York State of Mind

24 december 2018. Ondergetekende ligt ziek in bed. 39 graden koorts, hoofdpijn, keelpijn, kortom: de wereld vergaat (ik ben een man, weet je wel). Op zich geen enkel probleem, ware het niet dat ik amper 12 uur later in Zaventem het vliegtuig op moet richting Newark - New Jersey. Dus alles op alles gezet: pijnstiller genomen, bed in en hopen op een kerstmirakel.

Rrrrring ring. 6 uur ‘s ochtends. De wekker loopt af en ik voel me opvallend beter. De thermometer wijst maar 37,5°C aan, dus fit genoeg om het vliegtuig op te kunnen. Ik pak mijn fototas (first things first), rugzak en reistas en stap de taxi in. Het avontuur kan beginnen.

Read More
Hoe gebruik je je smartphone voor geweldige foto's te maken?

Als ik dit 10 jaar geleden zou lezen, had ik nooit kunnen geloven wat hier staat. Maar het is wat het is. De grootste concurrent van high-end camera’s als Nikon en Canon is de smartphone. Waarom, hoor ik u denken? Met hun 12MP camera achteraan de gsm, levert een smartphone meer dan genoeg kwaliteit om Facebook en Instagram vol te gooien met beelden. En laat ons niet vergeten dat de prijs van zo’n toestel veel lager ligt dan een fullframe camera.

Read More